29 de setembre del 2008

Treballs, treballs i més treballs!!!

Ja ha començat la primera setmana de debò a blanquerna...i de moment...ens poden encomanar més treballs??? Sort que a música cantem, perquè sinó...uf! Ens han ensenyat tres cançons ("Fra Geroni", "Fra Martino" i "Dins del bosc") i entren a l'exàmen!!! jejeje... La veritat és que de moment m'ho passo bastant bé...això d'estudiar enlloc de treballar és moooolt guai!! A classe hi ha unes noies de la zona de Ripoll i rodalies, una noia de Puigcerdà, i una Andorrana. EL NOI, el nostre noi, encara no el conec del tot, de fet encara no hi he parlat mai, però tranquis que tot arribarà...i als d'educació física ja els he clixat!!! Doncs res, que cada dia és una aventura nova, i espero encarar tot el curs amb les ganes que l'encaro ara! Divendres ens van fer un exàmen de català per saber el nivell que tenim, i ens diran si ens hem de matricular a reforç de català...la veritat és que espero que no em facin matricular...però ja veurem. apa doncs de moment, res més...ja us aniré posant al dia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els d'educacio fisica?! Quan em podria matricular a la teva uni?

Jias jias jias!!! Q es maca la meva germanetaaaa!!

yourwinterwish ha dit...

Normalment els d'educació física estan força bé (que tinc que dir jo, no :-P) Està super bé que estiguis tan motivada per les classes, i per fer els treballs (es clar) jejeje. Espero que et duri tot el curs, posaré una espelmeta per a que així sigui. Es broma! amb lo motivada que has començat segur que et dura i sinó ja farem el possible per remotivar-te.

Salut!

P.D:Aviam si t'animes aviat a pujar!

Anònim ha dit...

Apa tu! Que estrany que sone tot! Que si cançons, que si exàmens... ben igual que a la tele!! Me n'alegro molt que t'ho estiguis passant bé, i sobretot fes els deures cada dia eh!?! Que si no se t'endarreriran les coses i després a córrer.

Aquí dalt ja fa un fred!!!!

Anònim ha dit...

Oyeeee!!!!! Escolta, aquí a la tele, també tenim molts treballets per fer...TORNA, TORNA....snif snif

CRISTIN'S