22 de setembre del 2008

I per fi....el primer dia de classe!

Doncs si...per fi he començat el curs! ja estava avorrida de tants dies de festa...jeje...segurament d'aquí unes setmanes estaré maleïnt aquestes paraules...
Primer dia a la universitat...primer sermó. Avui no hem fet classe i ens han explicat un munt de coses que a hores d'ara encara no he assimilat! I demà comencem amb "Desenvolupament de l'expressió plàstica i la seva didàctica" vaja...Plàstica! Gomets, retalla aquí enganxa allà....i després literatura infantil. Bon començament, si senyor!
Doncs res, que ja us aniré explicant la meva experiència universitària...de moment m'ha agradat perquè m'han posat 22 anys! jejeje...no semblo la més gran!
Apa vagi bé la setmana, que pels barcelonins és una miqueta més passable (dimecres és festa!!), i pels demés....no. JAJAJA!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Anna!
Sóc el Xavi Bastos, qu`tal tot?

Què fas a la Cerdanya?

Au, vinga, encantat de saludar-te.

yourwinterwish ha dit...

Ai! pels barcelonins és una mica més curta, però pels tarragonins encara n'és més. Elis, elis! jejeje

Ja veuràs, a partir d'ara serà feina i més feina i més feina i més feina... bla bla bla... però això si, no tindràs temps d'avorrir-te.

Salut!

Anònim ha dit...

jeje així que 22, eh??? tu digues que sí... no confessis la veritat!!!

a enganxar gomets?? ja tb vull!!!

per cert, t'anava a dir que canviessis el nom del bloc però ja veig que ja ho has fet!!!

un petó!!!

Anònim ha dit...

Ooooh gomets!!! Vès per on que justament em fa ganes que el Josep ja sigui una mica grandet (goita, i encara ni ha nascut) per enganxar gomets i fer uns deures del cole ben xulis!!! Quins records, els gomets!!!

Escolta, si em vols donar quatre consells de literatura infantil, seran benvinguts!

Una abraçada!!!!